Bli kund hos oss

Varför är Din Förlängda Arm ditt bästa val?

Du som vill ha en assistansanordnare där personalen ser dig och dina behov och kan relatera utifrån egna erfarenheter, ska välja oss på Din Förlängdad Arm.

Vi gör assistans enkelt

Enkelt, flexibelt och lättsamt. Från den första kontakten till det dagliga utformar vi assistansen så att din vardag blir så smidig och bekväm som möjligt, oavsett var i landet du bor. Hos oss får du en personlig arbetsledare som är lätt att nå och som du kan ringa i alla typer av frågor rörande din assistans. Att vi själva lever med anhöriga som har personlig assistans ger oss stor förståelse för och god insikt i vad assistans i vardagen verkligen innebär.

Vi tar dina strider

Som kund hos oss kan du tryggt slappna av och lämna assistansdjungelns strider till oss. Vi är genuint intresserade av assistans och håller koll på vad som händer i juridiken.

Assistans för livet

Vi vill finnas vid din sida genom livets olika skeden som en garant för att du får den omsorg, stimulans och information som du behöver - när du behöver den.

Assistans med guldkant

Hos oss är du inte en i mängden, du är unik och blir alltid sedd och hörd. Vi är fenomenala på att fånga dagen och använda både hjärta och hjärna för att få tillvaron att gnistra. I vårt DFA-center ges du möjlighet till social samvaro och en aktiv och meningsfull vardag fylld med aktiviteter tillsammans med dina assistenter och andra personer som finns i verksamheten.

Du väljer

Hos oss styr du din egen assistans, det innebär bl.a. att du själv väljer dina assistenter. Vi vet av erfarenhet hur viktigt det är att du och dina assistenter trivs och har förtroende för varandra.

Vill du bli kund hos oss?

Steg för steg, det är enklare än du tror...

Tag gärna kontakt med oss på telefon: 0920-155 10 Eller anmäl intresse här