Kontakta oss

Vi har öppet kl. 8.00 - 17.00 (helgfri vardag). Stängt för lunch kl. 12.00-13.00

Ann-Cathrine Sandberg

VD

Ann-Cathrine har varit med sen starten år 2003 och är mamma till barn med funktionsvariationer.

Stefan Viskum

Verksamhetsansvarig

Stefan har varit med sen starten år 2003 och är utbildad instruktör i HLR och lyftteknik. Stefan är också ansvarig för konflikthantering i verksamheten. Stefan är tillsammans med John ansvarig för verksamhetens ”pappaträffar”.

John Hedkvist

Arbetsledaransvarig

John har arbetat i verksamheten sen år 2015 och har dessförinnan arbetat inom andra LSS verksamheter. John är utbildad lyftinstruktör. John är tillsammans med Stefan ansvarig för verksamhetens ”pappaträffar”.

Isabella Åström

Arbetsledare / kvalitetsansvarig

Isabella började som receptionist i verksamheten år 2007 och idag är hon arbetsledare samt ansvarig för kvalitetsfrågor och utbildningar i verksamheten. Isabella har syskon med funktionsvariationer.

Susanne Hedberg

Arbetsledare / beröringspedagog

Susanne har arbetat som personlig assistent i 13 år varav 10 år hos oss på Din Förlängda Arm. Hon är utbildad lyftinstruktör och beröringspedagog.

Marie Fagerkull Stridsman

Arbetsledare

Marie började hos oss på Din Förlängda Arm år 2009 som ekonom, idag arbetar hon som arbetsledare. Marie är utbildad lyftinstruktör.

Henrik Sundström Kanon

Arbetsledare

Henrik har arbetat som personlig assistent i 3 år och började hos oss på Din Förlängda Arm år 2015. Henrik är utbildad lyftinstruktör.

Richard Edunger

Arbetsledare

Richard har arbetat som personlig assistent i 8 år och började hos oss på Din Förlängda Arm år 2016. Richard är utbildad lyftinstruktör.

Andrei Gidlöv

Arbetsledare

Andrei har arbetat som personlig assistent hos oss på Din Förlängda i 7 år innan. Idag arbetar han som arbetsledaren sen år 2019. Andrei är utbildad lyftinstruktör.

Camilla Lauritsen

Receptionist / beröringspedagog

Camilla har arbetat som personlig assistent i vår verksamhet i 10 år och började därefter år 2013 arbeta som receptionist i vår reception. Hon är även verksam i verksamhetens DFA-center. Camilla är uppvuxen med en mamma med Multipel Skleros (MS).

Sara Carlsson

Centeransvarig

Sara anställdes år 2020 för att bedriva verksamheten i vårt privata dagcenter, DFA-center. Sara har dessförinnan arbetat inom kommunal dagverksamhet.

Matilda Wårell

Ekonomiansvarig

Matilda har arbetat i verksamheten sen år 2008 och är mamma till en pojke med funktionsvariationer. Matilda är tillsammans med Carina ansvarig för verksamhetens ”mammaträffar”.

Carina Sandberg

Ekonom

Carina har arbetat i verksamhet sen år 2012 och är mamma till en tjej med funktions variationer. Carina är tillsammans med Matilda ansvarig för verksamhetens ”mammaträffar”.

Monica Hedström

Ekonom

Monica har arbetat med frågor rörande personlig assistans sedan 1996 och har erfarenhet från flera olika assistansbolag. Hon har arbetat på Din Förlängda Arm sedan år 2013.