Söker du jobb? - Vi söker alltid nya medarbetare!

Vad passar dig?

Arbeta på schemarad, deltid eller heltid

I vår verksamhet finns ett hundratal kunduppdrag där en eller flertalet personer är anställda som personlig assistent och arbetar på schemarad. Att arbeta på schemarad och anställas på en bestämd tjänstgöringsgrad innebär en trygghet för både dig som anställd men också för kunden.

Personal till fasta tjänstgöringsgrader rekryteras internt och bland våra inkomna CV-ansökningar. Ibland annonseras tjänsterna på platsbanken.
Behovet av att anställa personal på fast tjänstgöringsgrad är ständigt återkommande då antalet anställda i våra verksamheter är många.

Arbeta extra vid behov

Vi är alltid i behov av personal som vill arbeta extra (vid behov). Vi rekryterar alltid extrapersonal i Luleå, Boden och Piteå men även i andra kommuner runt om i Sverige.

Som extrapersonal åt oss på Din Förlängda Arm med systerföretag (Assistans med Hjärtat och Assistans med Glans) så kan du arbeta åt en eller flera assistansberättigade kunder i vår verksamhet - du avgör vad som passar dig bäst!

Sommarjobba som personlig assistent

Inför sommaren söker vi alltid sommarjobbare. I Luleå, Boden och Piteå anställer vi tillsammans upp emot 100 sommarjobbare varje sommar. Behov av sommarjobbare på andra orter kan finnas vissa år och behovet utannonseras då på platsbanken.

Som sommarjobbare hos oss kan du välja att enbart arbeta under sommaren eller att kombinera sommarjobbet med att arbeta extra under andra delar av året. I regel erbjuder vi sommarjobb på 4-8 veckor, men anpassningar kan ofta ske.

Som sommarjobbare i vår verksamhet sommaren år 2022 kommer du erhålla en timlön på 147kr timme + plus ob-ersättning (för arbete på obekväm arbetstid). Lönen inkluderar semesterersättning.

Hur går det till

Är man intresserad av att arbeta som personlig assistent skickar man in sin ansökan via vår hemsida.
Söker du sommarjobb kryssar du i att du ansöker om specifik tjänst och anger SOMMARJOBB som tjänstens referensnummer.
Utifrån dina ansökningshandlingar och en intervju försöker vi matcha dig med någon eller några av våra kunder. Kunduppdragen i våra verksamheter är många och av varierande karaktär.
Att vara personlig assistent är ett viktigt och förtroendeingivande arbete och det är viktigt att både den som ska få assistans och den som ger assistans känner sig trygg i sin roll och med varandra. Er personkemi är avgörande.

Hos oss får man som anställd

  • Kollektivavtal
  • Goda lönevillkor
  • Friskvårdsersättning
  • En trygg och stabil arbetsgivare med öppet och vänligt klimat
  • Tillgänglig arbetsledning
  • Personalsamvaro, t.ex. sommar- och julfest
  • Regelbundna arbetsplatsträffar
  • Relevant utbildning

Skicka in din jobbansökan