Jag gjorde det!

"JAG GJORDE DET" är Din Förlängda Arms version av månadens medarbetare. Ett utrymme där vi kan låta vår fantastiska personal få stråla lite extra. Vi kommer regelbundet att tacka personal som på ett eller annat sätt "gjorde det". Vad medarbetaren gjort för att bli uppmärksammad är högst individuellt, men det dessa har gemensamt är att de skapat positiv betydelse för någon annan i vår verksamhet.

Trion som gjorde det!

Låt oss presentera trion Sofia, Emelie och Cathrine som alla ”GJORDE DET”, vi låter nomineringen själv berätta.

Nominering: Vi har tre assistenter, Sofia, Emelie och Cathrine som snart har jobbat med vår dotter i 4 år. Det betyder oerhört mycket för våran familj att dessa personer är lojala och har orkat jobba i våran familj så länge. Det sitter aldrig fast att rycka in vid akuta situationer och att hjälpa till för att vår dotter ska må bra, både fysisk och psykiskt och dom gör alltid det lilla extra som värmer våra hjärtan. Därför vill jag som anhörig nominera er till ”JAG GJORDE DET”.

jaggjordedet

Vill du uppmärksamma en kollega?

Har du en kollega eller vet du om en medarbetare (personlig assistent) i vår verksamhet som gjorde eller gör de där som betyder något extra? Antingen som assistent, anställd eller kollega.

Skicka en kort motivering, följt av namn på den ni vill uppmärksamma till Isabella.astrom@dfarm.se så kanske det blir just den du vill uppmärksamma som kommer uppmärksammas av oss på Din Förlängda Arm.

Förslag på personer att uppmärksamma kan skickas löpande och ett urval av förslagen som kommer in kommer göras av administrationen på Din Förlängda Arm. Av förståeliga skäl kan inte anhöriga till administrationen "nomineras".

Alla medarbetare som är uppmärksammade kommer publiceras här på vår hemsida samt på vår Facebook sida.

Frågor besvaras av Isabella Åström 0920-203587.

Anställda som tidigare blivit uppmärksammade

Momme gjorde det!

Momme eller som han egentligen heter Aung Tai Oo är en av alla våra medarbetare som sticker ut lite extra och som här om veckan blev lite extra uppvaktad av sin arbetsledare här på Luleå kontoret. Momme har sen han började arbeta hos oss visat arbetsglädje och arbetsvilja utöver de man ofta möter. Han räds inte för nya utmaningar, är fenomenal på att ställa upp, inte bara med kort varsel utan också på knasiga tider och omfattningar på arbetspassen. Arbetspassen som ingen annan vill ta, tar Momme med ett leende på läpparna. Eftersom att han räddat både sin arbetsledare och olika kunder i vår verksamhet så vill vi uppmärksamma honom för sitt fina arbete. TACK Momme för att du är en av alla våra fantastiska medarbetare.

momme

Senast uppdaterad