Jag gjorde det!

"JAG GJORDE DET" är Din Förlängda Arms version av månadens medarbetare. Ett utrymme där vi kan låta vår fantastiska personal få stråla lite extra. Vi kommer regelbundet att tacka personal som på ett eller annat sätt "gjorde det". Vad medarbetaren gjort för att bli uppmärksammad är högst individuellt, men det dessa har gemensamt är att de skapat positiv betydelse för någon annan i vår verksamhet.

Storebrors förlängda arm och lillebrors idol

Här om veckan fick vi äran att uppmärksamma Johan, en av alla våra fantastiska assistenter. Johan jobbar som personlig assistent till ett barn vars föräldrar ville belysa hur viktig han var för dom och för deras son.

Tack för ditt otroligt fina sätt, din lyhördhet och ditt engagemang. Du är verkligen vår sons förlängda arm och lillebrors idol. Tack för att du har valt att jobba hos oss, framförallt åt vår son. Vad hade vi gjort utan dig.

johand.

Vill du uppmärksamma en kollega?

Har du en kollega eller vet du om en medarbetare (personlig assistent) i vår verksamhet som gjorde eller gör de där som betyder något extra? Antingen som assistent, anställd eller kollega.

Skicka en kort motivering, följt av namn på den ni vill uppmärksamma till Isabella.astrom@dfarm.se så kanske det blir just den du vill uppmärksamma som kommer uppmärksammas av oss på Din Förlängda Arm.

Förslag på personer att uppmärksamma kan skickas löpande och ett urval av förslagen som kommer in kommer göras av administrationen på Din Förlängda Arm. Av förståeliga skäl kan inte anhöriga till administrationen "nomineras".

Alla medarbetare som är uppmärksammade kommer publiceras här på vår hemsida samt på vår Facebook sida.

Frågor besvaras av Isabella Åström 0920-203587.

Anställda som tidigare blivit uppmärksammade

En kylig dag men en varm överraskning

För ett tag sedan fick vi ett e-mail från en anhörig till en av våra kunder. Hon ville att vi skulle uppmärksamma en av assistenterna som arbetar med hennes syster. Så när julen passerat och ett nytt år infunnit sig tog vi tillfälle i akt att göra detta.

Stina som assistenten heter lurades till kontoret av sin arbetsledare och fick bli överraskad och uppmärksamhet för sin insatts som assistent.

IMG 0158

Hela händelsen filmades och filmen finns på vår Facebooksida.

Grattis Frida!

En av våra kunders mamma hörde av sig för ett tag sedan och ville uppmärksamma hennes sons assistent Frida, för hennes fantastiska arbete. Frida är en klippa för kunden, hon är engagerad och vill hjälpa honom i hans personliga utveckling. Hon är flexibel och ger av sig själv till sitt arbete. Hon är en riktig klippa. Självfallet vill vi vara med och uppmärksam henne.

jaggjordedetfrida

Uppskattad av sina kollegor

Ja, vad säger man när en och samma anställd får hela tre nomineringar till ”Jag gjorde det”, av tre olika kollegor dessutom… Ja man säger HAN GJODE DET! Och så blev det.

Lagom till lucia fick vi chansen att uppmärksamma Ulf Åkeblom, en av verksamhetens alla fantastiska assistenter.

Vi låter nomineringarna tala för sig själv: ”Jag skulle vilja uppmärksamma min kollega Ulf Åkeblom som gör ett bra jobb. Utöver att han gör ett bra jobb med våran brukare så är han också en bra kollega och han skolar in vikarierna bra”

”Vill nominera Ulf Åkerblom en fantastisk assistent kollega. Får brukaren samt vi kolleger att fungera bättre alltid glad får saker att hända duktig pålitlig kunnig”

”Ulf Åkerblom är bra att få ut kunden på vardagligheter o ser till att vi trivs på jobbet”

Grattis säger vi till Ulf!

IMG 0625

Kollegan som ser alla!

För ett par veckor sedan fick vi ett mail av från Cathrine, en av våra anställda. Hon ville nominera en kollega i en annan arbetsgrupp till "jag gjorde det". Självfallet nappade vi på nomineringen och lät Anton bli nästa assistent som "gjorde det".

Cathrines nominering:

Hej! Jag skulle vilja nominera Anton Hedqvist.
En kollega som alltid utstrålar glädje, han ser oss alla, kunder som kollegor. Han har lätt att ta kontakt med människor och har ett stort förstående. Han är en lättsam människa som tar allt med storm, noggrannhet och visar stort engagemang i det han gör. En riktigt glädje prick i centret både för kunder och kollegor. Därför vill jag som kollega nominera honom.

jaggjordedet

Trion som gjorde det!

Låt oss presentera trion Sofia, Emelie och Cathrine som alla ”GJORDE DET”, vi låter nomineringen själv berätta.

Nominering: Vi har tre assistenter, Sofia, Emelie och Cathrine som snart har jobbat med vår dotter i 4 år. Det betyder oerhört mycket för våran familj att dessa personer är lojala och har orkat jobba i våran familj så länge. Det sitter aldrig fast att rycka in vid akuta situationer och att hjälpa till för att vår dotter ska må bra, både fysisk och psykiskt och dom gör alltid det lilla extra som värmer våra hjärtan. Därför vill jag som anhörig nominera er till ”JAG GJORDE DET”.

jaggjordedet

Momme gjorde det!

Momme eller som han egentligen heter Aung Tai Oo är en av alla våra medarbetare som sticker ut lite extra och som här om veckan blev lite extra uppvaktad av sin arbetsledare här på Luleå kontoret. Momme har sen han började arbeta hos oss visat arbetsglädje och arbetsvilja utöver de man ofta möter. Han räds inte för nya utmaningar, är fenomenal på att ställa upp, inte bara med kort varsel utan också på knasiga tider och omfattningar på arbetspassen. Arbetspassen som ingen annan vill ta, tar Momme med ett leende på läpparna. Eftersom att han räddat både sin arbetsledare och olika kunder i vår verksamhet så vill vi uppmärksamma honom för sitt fina arbete. TACK Momme för att du är en av alla våra fantastiska medarbetare.

momme

Senast uppdaterad